Skip to main content
Voor het poolhouse werd er geopteerd voor hetzelfde gevelisolatiesysteem als de woning. De performante isolatie TOP32 werd voorzien van een cementvrije wapeningsmortel STO Armat Classic Plus afgewerkt met een witte sierpleister STO Lotusan K1,5MM.
De klant heeft gekozen voor een combinatie van een witte sierpleister met een standingvolle baksteen.
Hedendaagse woningen in witte sierpleister worden vaak gecombineerd met zwart aluminium buitenschrijnwerk. Voor een mooie, strakke aflijning van de sierpleister op het raamchassis maakt Gevelmeesters gebruik van een speciaal raamaansluitprofiel met geïntegreerde zwelband.
Crepi

Project B&W Real Estate

Klant

B&W Real Estate

Oppervlakte

290m²

Project

Imposante villa met zwembad

Combinatie van witte sierpleister met standingvolle baksteen.

Performante isolatie TOP32 voorzien van een cementvrije wapeningsmortel STO Armat Classic Plus afgewerkt met een witte sierpleister STO Lotusan K1,5MM.

Zwart alu vs witte sierpleister

Hedendaagse woningen in witte sierpleister worden vaak gecombineerd met zwart aluminium buitenschrijnwerk.
Om een mooie, strakke aflijning van de sierpleister op het raamchassis te bekomen maakt Gevelmeesters gebruik van een speciaal daartoe geëigend raamaansluitprofiel met geïntegreerde zwelband.
Dit maakt het opkitten van ramen met siliconen overbodig waardoor vuile en verduurde kitvoegen definitief tot het verleden behoren.

Poolhouse

Voor het poolhouse werd er geopteerd voor hetzelfde gevelisolatiesysteem als de woning.
De performante isolatie TOP32 werd voorzien van een cementvrije wapeningsmortel STO Armat Classic Plus afgewerkt met een witte sierpleister STO Lotusan K1,5MM.

Crepi meets stone

Hier heeft de klant gekozen voor een combinatie van een sierpleister met een standingvolle baksteen.