Skip to main content

Pleister en gyprocwerken

Pleister en gyproc

Bij Gevelmeesters uit het Vlaams-Brabantse Londerzeel kan u ook terecht voor pleister- en gyprocwerken.

Pleisterwerken

Pleister is een laag mortel van enkele millimeters, die voornamelijk bestaat uit gips of kalk. Wij gebruiken dit pleisterwerk om uw muren of plafonds vlak af te werken, zodat deze achteraf helemaal schilderklaar zijn. Ook behangen is nadien slechts nog een formaliteit.

Ook is het uiteraard mogelijk om te zorgen voor profielen in het pleisterwerk, zoals bijvoorbeeld rozetten of randen. Maar wat is nu precies het voordeel van pleisterwerk ten opzichte van bijvoorbeeld gyproc- of gipsplaten? Wel, dankzij ons pleisterwerk bespaart u heel wat in uw budget, want de aanleg van pleister is goedkoper dan die van gyproc.

Waarom kiezen voor het pleisterwerk van Gevelmeesters? Omdat wij bij elke klus het nodige professionalisme aan de dag leggen, en aandacht hebben voor uw wensen. Bovendien werken wij enkel en alleen met gediplomeerde en ervaren vakmannen, die vervolgens bij u over de vloer komen en na de werken uw huis kraaknet achterlaten.

Heeft uw pleisterwerk zijn beste tijd gehad? Dan kan u ons ook bereiken voor de renovatie ervan. Contacteer ons voor al uw vragen via de contactpagina van deze website.

Gyprocwerken

Bij ons kan u ook terecht voor de afwerking van uw woning met gyprocplaten. Deze speciale gipskartonplaten zijn een bijzonder dankbaar bouwproduct, dat een lage kostprijs combineert met een hoge duurzaamheid en een makkelijke plaatsing.

Met behulp van gyprocplaten is niet alleen de plaatsing van een voorzet- of scheidingswand een koud kunstje, maar ook de plaatsing van een vals plafond of een geluidswerende muur tussen bepaalde delen van uw woning. Hiermee kan u ook bijvoorbeeld grote ruimtes indelen in meerdere kleinere.

Door beroep te doen op de professionals van Gevelmeesters vergewist u zich ervan dat het gyproc op een kwaliteitsvolle en hoogwaardige manier geplaatst wordt, waardoor de tussenmuur of het valse plafond langer meegaat. Bovendien zorgen we voor een snelle en efficiënte afwerking, zodat u nooit onnodig tijd verliest.