Skip to main content

Al van bij de opkomst van gevelbepleistering en -isolatie in België is Gevelmeesters actief betrokken in deze materie. Door deze ervaring en continue scholing van het personeel garandeert Gevelmeesters U een kwalitatieve en doorgronde uitvoering.

Al onze werken worden uitgevoerd met eigen personeel; wij beschikken over een polyvalent team van 12 mensen waardoor wij U een vlotte en flexibele samenwerking kunnen garanderen.

Alle eventuele voorbereidende werken en/of randafwerkingen worden, indien gewenst, door Gevelmeesters uitgevoerd, bijgevolg heeft U maar één aanspreekpunt! Deze werken kunnen gaan van het plaatsen van plinten in arduin tot de volledige noodzakelijke voorbereidingen zoals o.a. vervangen of verlengen van de bestaande arduinen raamdorpels, plaatsen van aluminium raamdorpels, allerhande metselwerken, aanpassen van dakoversteken, e.d….

Tot slot worden al onze pleisterwerken gegarandeerd door een 10-jarig
garantieverzekeringsattest!

Offerte op maat?

Wilt u graag op voorhand weten wat onze diensten u zouden kunnen kosten? Dan kan u ons steeds contacteren om een gratis en vrijblijvende prijsofferte aan te vragen voor uw project.

Enkele van onze specialiteiten

Gevelbepleistering & isolatiewerken

Met gevelbepleistering geeft u uw woning een meerwaarde op esthetisch gebied, maar tegelijkertijd verhoogt u de duurzaamheid. Gevelbepleistering kan toegepast worden op zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Hebt u graag meer info hieromtrent aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis, vrijblijvende offerte.

Alg. schilderwerken & kaleien

Omdat we ervaring hebben in het schilderen van allerlei geveltypes, maken we een onderscheid tussen gevels in sierpleister, kalei en parament.. Bekijk de verschillende opties bij onze diensten. Hebt u graag meer info hieromtrent aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis, vrijblijvende offerte.

Gevelbekleding & sierstrips

De hedendaagse architectuur stelt u in de mogelijkheid om verschillende materialen voor uw gevelbekleding te kiezen. Materialen zoals hout, metaal, kunststof, zink… zijn ons allemaal wel bekend. Hebt u graag meer info hieromtrent aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gratis, vrijblijvende offerte.